لیست اختراعات مهدي بهزاد
به طور كلي در اين اختراع مي خواهيم روشي جديد را براي سنتز نانو ذرات KTP معرفي نماييم كه در مقايسه با ساير روش ها ي بكارگرفته شده قبلي داراي مزاياي متعددي مي باشد. روش گرمابي ، روشي آسان و مقرون به صرفه با قابليت ارتقا به مقياس صنعتي مي باشد. كه در آن امكان كنترل اندازه ، شكل، توزيع اندازه ذره، خلوص و كيفيت اپتيكي و ساختاري با استفاده از پارامترهاي مختلف سنتز از جمله منبع تامين يون Ti ، pH محلول و استفاده از سورفكتانت وجود دارد بنابراين امكان توليد نانو ذرات KTP با خواص بهينه اپتيكي و الكتريكي براي توليد هارمونيك مرتبه دوم و استفاده در ابزار الكترواپتيك در مقياس صنعتي دست يابيم. همچنين تغيير شكل و اندازه به حالت بهينه متناسب با كاربردهاي مختلف وجود دارد. روش گرمابي به عنوان يك روش با قابليت هاي ذكر شده در اين اختراع معرفي مي گردد.اين روش براي اولين بار است كه براي سنتز نانو ذرات KTP مورد استفاده قرار گرفته است. در پژوهش انجام شده با تغيير منبع يون Ti توانستيم به نانو ذراتي با ابعاد nm40 تا nm 60 دست يابيم كه داراي اشكال مختلف مكعبي وكروي و توزيع اندازه بسيار يكنواخت بودند.
آناليز ارتعاشات روتورها، در مباحث طراحي، بهره برداري و عيب يابي محورهاي دوار داراي اهميت فراواني است. در اين سامانه، پاسخ ارتعاشي يك سيستم محور-ياتاقان (تعليل ارتعاشات آزاد و اجباري) با در نظر گرفتن عيوب مختلف مدل شده است. همچنين ياتاقان هاي غلتشي و لغزشي به صورت منفرد با بدست آوردن فنر و دمپر معادل با ضرايب سختي و ميرايي متغير با دور محور و بار وارده بر آن مدل شده اند. همچنين كدي نوشته شده است كه تحليل هاي ذكر شده را براي يك سيستم دلخواه انجام داده و خروجي هاي مطلوب را ارائه نمايد. اين فرآيند شامل مراحل مدلسازي شفت، مدلسازي ديسك و پره، مدلسازي ياتاقان ها و تحليل هاي فركانس هاي طبيعي، شكل مودها، نمودار كمپل، پاسخ به نابالانسي و منحني حركت شفت مي باشد.
بهترين نوع كاتاليزوره در طبيعت آنزيم ها مي باشند دانشمندان براي ساخت و استفاده از اين نوع كاتاليزورها در صنايع شيميايي تلاش هاي زيادي كرده اند يكي از پيشنهادها استفاده از كاتاليزورهاي شيف باز است. نوع ليگاند در اين نوع كاتاليزورها تعيين كننده ميزان قدرت كاتاليزوري مي باشد ما در اين اختراع با استفاده از دو گروه نيتروالكترون كشنده در موقعيت 4 و 5 باعث افزايش فقر الكترني پيوند ايمني و به تبع آن فقر الكتروني مركز فعال كاتاليزور (واناديم) شده است. در كارهاي انجام شده در اين زمينه با جاي گزيني استخلاف هاي گوناگون موفق به افزايش راندمان كاتاليزوري تا 30 درصد شده اند اما با توليد كاتاليزور N-,N بيس (4-متوكسي ساليسيل آلديميناتو) 4، 5-دي نيترواورتو فنيل دي آمينو اكسوواناديم (IV) موفق به افزايش راندمان توليد محصول اكسايش تا 50 درصد شده ايم. همچنين اين كاتاليزور داراي چرخه كاتاليزوري (Turn over number) بالا به ميزان 504 مي باشد كه نسبت به سيستم هاي ديگر كاتاليزوري افزايش محسوسي بافته است.
موارد یافت شده: 9